Inhouse-kring

In samenwerking met MBG Accountancy Opleidingen bieden wij kleine kantoren een inhouse-cursus! De voordelen zijn helder: inhoud op maat voor een lagere prijs dan “losse” cursussen. Een aantrekkelijk alternatief: geen standaard klassikaal cursusprogramma, maar een cursus die past bij uw organisatie!

Hoe werkt de inhouse-kring?

U zoekt in uw regionale netwerk naar kantoren die net als u zeggenschap willen houden over cursusinhoud, tijdstip en locatie. Gezamenlijk kiest u een of meerdere onderwerpen en bepaalt u wie de deelnemers zijn. Dit kunnen accountants zijn, maar voor hetzelfde geld nemen ook uw assistenten aan de training deel.
Eén van de deelnemende kantoren stelt zijn kantoor beschikbaar zodat geen dure locatie gehuurd hoeft te worden. MBG Accountancy Opleidingen verzorgt daar de volledige cursus, inclusief materiaal en evaluatie achteraf. De docenten hebben ruime ervaring met de MKB accountancy en fiscale praktijk en zijn onder meer afkomstig van NovigoAccountantsadviseurs.

Geïnteresseerd?

Hebben we uw interesse gewekt om hierover eens vrijblijvend door te praten? Neem dan contact op met onze opleidingscoördinator Erwin Siebers RA. Hij is te bereiken op esiebers@novigo.nl of op telefoonnummer 06- 272 197 79. U kunt hier de volledige Leaflet downloaden.