Kwaliteitsbeheersing

Kwaliteitsbeheersing

Optimale kwaliteitsbeheersing

Als accountant streeft u naar een optimale kwaliteit van uw dienstverlening. Deze optimale kwaliteit wilt u vanuit uw klanten, en hun belanghebbenden, bevestigd zien worden in de vorm van continuering van de opdracht, aanvullende dienstverlening, doorverwijzingen etc.

Voor uw organisatie heeft u conform de normen voor beroepsuitoefening een stelsel van kwaliteitsbeheersing opgezet om blijvend optimale kwaliteit te bieden aan uw klanten, maar zeker zo belangrijk om 'control' over uw werkzaamheden te kunnen blijven houden. Het stelsel van kwaliteitsbeheersing heeft u vastgelegd in uw kantoorhandboek (digitaal, webbased of papier). Het kwaliteitsstelsel is echter onderhevig aan veranderingen op basis van regelgeving maar ook op basis van verbeterpunten uit uw organisatie. Interne – en externe beoordelingen dragen bij aan verbeterpunten en een kwaliteitsbewustzijn.

NovigoAccountantsadviseurs helpt u graag met verdere structurele optimalisatie van uw organisatie. Wij doen dit onder andere door:

Onze werkzaamheden verrichten wij in afstemming met de kwaliteitsfunctionaris dan wel compliance officer van uw kantoor.

Kwaliteitsbeheersing?

Onze accountantsadviseurs vertellen u graag meer

Maak een afspraak