Begeleiding startende accountantskantoren

CKO en RvTBAA hebben aangekondigd ook startende kantoren in het eerste of tweede jaar te gaan toetsen. Het is mede daarom belangrijk vanaf dag 1 uw kantoororganisatie op orde te hebben.

NovigoAccountantsadviseurs adviseert startende kantoren bij de inrichting van hun kantoor. Met praktische adviezen op het gebied van regelgeving, werkprogramma’s, inhoud en omvang van het handboek, etc. We houden daarbij de omvang van uw startende praktijk scherp in het oog, zodat deze zaken vóór uw werken, in plaats van ballast zijn.

Waarnemingscontract

Tevens is het mogelijk met Novigo een contract voor waarneming af te sluiten. U regelt daarmee een goede vervanging bij ziekte of langdurige afwezigheid. Kantoren met één AA of RA zijn verplicht een waarnemingsovereenkomst af te sluiten.

Als u uw waarnemingscontract met Novigo sluit komt onze vaste adviseur jaarlijks bij u langs, neemt ontwikkelingen met u door en voorziet u van praktische adviezen. Een waardevolle sparringpartner, die u ook voor vaktechnische vragen kunt benaderen.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs.