Bureau vaktechniek op afroep

Is uw kantoor niet groot genoeg voor een bureau vaktechniek, maar heeft u wel behoefte aan een vast aanspreekpunt voor vaktechnische vraagstukken? Novigo biedt u een bureau vaktechniek op afroep.

Vast aanspreekpunt

Een van onze adviseurs treedt op als vast aanspreekpunt voor uw vaktechnische vragen. De invulling van deze rol wordt in overleg met u vastgesteld. Zo kunt u kiezen voor een vaktechnisch abonnement, waarbij u voor een vooraf overeengekomen bedrag per jaar uw vragen kunt stellen. De kosten en omvang van dit abonnement bepaalt u zelf in overleg met uw adviseur.

Incidentele ondersteuning

Natuurlijk is ook mogelijk om incidentele vaktechnische ondersteuning te ontvangen. In dat geval meldt u zich bij ons aan en krijgt u een vaste adviseur die als contactpersoon optreedt. U kunt deze ondersteuning inzetten voor ‘losse’ vaktechnische vragen op het gebied van externe verslaggeving (waaronder RJ, IFRS, BWT 9) of uitvoering van opdrachten (uitleg en praktische toepassing NV COS). Het aanmelden is gratis, u betaalt alleen voor de daadwerkelijke ondersteuning. Vooraf wordt een raming van de kosten aan u afgegeven. De kosten zijn afhankelijk van de vorm en complexiteit van de gevraagde ondersteuning.

Contact

Wilt u zich aanmelden of vrijblijvend informatie ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.