Over Novigo

Onze missie is het ‘ontzorgen van MKB accountantskantoren’. Dat doen we met een team van ervaren accountants. We hebben daarbij niet alleen maar oog voor de theorie. Uiteraard hebben we de theorie onder de knie, maar we weten ook dat het in de MKB accountantspraktijk wel eens praktischer moet en kan. We werken daarom vanuit een praktische invalshoek met concrete begeleiding en dito feedback. We weten waar het om gaat in het speelveld van een MKB accountantskantoor en daarover gaan we graag met u in gesprek.

Onze kracht

Onze kracht is het geven van gerichte adviezen en kwalitatieve begeleiding vanuit onze brede ervaring in de openbare accountantspraktijk. Vaak doen we dat met ons eigen team, maar als het nodig is schakelen we ons uitgebreide netwerk in, in heel Nederland. Maar altijd doen we het samen met u!
Onze adviseurs kenmerken zich door een persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak. Wij hebben aandacht voor uw praktijk, maar ook voor u en uw medewerkers. Per slot van rekening zijn klanten én mensen nodig voor een succesvol kantoor. Wij werken vanuit het uitgangspunt dat we topkwaliteit willen leveren en vooral plezier willen hebben in het werk dat we doen. U zult dit terug zien bij onze medewerkers.