Solliciteren

Werken bij NovigoAccountantsadviseurs BV

NovigoAccountantsadviseurs BV is een snel groeiende organisatie die op zoek is naar enthousiaste, nieuwe collega´s ter versterking van ons team. We zoeken (senior) consultants die graag willen doorgroeien bij NovigoAccountantsadviseurs BV. Ben je een ervaren RA of AA, geloof je in de persoonlijke en betrokken aanpak van ons bedrijf en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op.

Ook zelfstandig gevestigde adviseurs en interim-managers AA/RA nodigen wij uit contact met ons te op te nemen. Wij doen regelmatig een beroep op externe adviseurs en interim-managers voor consultancywerkzaamheden ten behoeve van accountantspraktijken.

De NovigoAccountantsadviseurs BV medewerker

De consultants van NovigoAccountantsadviseurs BV zijn enthousiaste en geïnspireerde professionals die graag op een resultaatgerichte wijze actief zijn bij klanten. De consultants houden van het vak. Wij werken met ervaren consultants RA en AA die op basis van die ervaring in staat zijn om snel tot de kern door te dringen en vervolgens actief te werken aan het vraagstuk. Wij vragen dan ook van onze collega´s dat ze zich proactief opstellen en bereid zijn zich tot het uiterste in te spannen om het beste resultaat voor onze opdrachtgevers te realiseren. Spreekt dit profiel je aan en beschik je over ruime ervaring als openbaar accountant en ben je een beetje regelgevinggek? Neem dan contact met ons op.